Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Το κλωτσοσκούφι Ελλάδα

Τι υπήρξε η χώρα μας; Η "ισχυρή Ελλάδα" όπως έλεγε εκείνος ο κοντοπίθαρος με τις ελιές; Ο "πλούσιος γείτονας", όπως μας αποκαλούσαν οι άλλοι Βαλκάνιοι, κι εμείς κορδωνόμασταν;
Ή, μήπως, η "διεφθαρμένη χώρα" του ΓΑΠ, το "απέραντο φρενοκομείο" του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η χώρα "όπου ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα";

Ο Άδωνις στο εισιτήριο για τα νοσοκομεία (από εδώ)

Όλα αυτά και τίποτε, ταυτόχρονα. Αυτή τη στιγμή, πάντως, είμαστε μια κοινωνία ζαλισμένη από τις σφαλιάρες. Ήρθε κι η Χρυσαβγουλάδα και δέσαμε.
Ουρές, λέει, τα χρυσάβγουλα στα αστυνομικά τμήματα, όπου υπόσχονται αποκαλύψεις, με αντίτιμο το καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα! Πάντοτε εκτιμούσα τους ανθρώπους που ήταν έτοιμοι να... πεθάνουν για τις ιδέες τους.

Το ξέρατε ότι η διαβόητη "αγανακτισμένη" του Αγίου Παντελεήμονα Θέμις Σκορδέλη έχει πετύχει 8 (οκτώ!) αναβολές της δίκης για μαχαίρωμα μετανάστη, προσκομίζοντας πιστοποιητικό κατάθλιψης από τον -δηλωμένο- χρυσαυγίτη ψυχίατρο του Δαφνιού Κώστα Παρασχάκη; Έχει καταγγελθεί επίσης ότι ο λαμπρός αυτός επιστήμων εξέδιδε γνωματεύσεις για άδεια οπλοφορίας σε ομοϊδεάτες του, ενώ πρέσβευε ότι στους ψυχοπαθείς πρέπει να επιβάλλεται στείρωση ή και ευθανασία!

Στο Σχολάρι Θεσσαλονίκης, οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβασε από το λεωφορείο... υπεράριθμους μαθητές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να περπατήσουν πέντε χιλιόμετρα, μέχρι το σχολείο τους στο Τρίλοφο! Ελεγκτής έκοψε πρόστιμο σε άλλους μαθητές, επειδή δεν είχαν μαζί το πάσο τους. Τον περασμένο Απρίλιο, οδηγός, που δήλωσε χρυσαυγίτης και επέδειξε σχετικό μενταγιόν, πέταξε έξω από το λεωφορείο ένα ζευγάρι αλλοδαπών, επειδή έτσι γούσταρε.
Σημειώστε ότι, από τότε που ο ΟΑΣΘ ιδιωτικοποιήθηκε τον επιδοτούμε κανονικά, ενώ, από καιρού εις καιρόν, απειλεί πως θα σταματήσει τα δρομολόγια.

Την ίδια στιγμή, ο νέος "μπάρμπας από την Αμέρικα" ονομάζεται κρουαζιερόπλοιο: όπως αποκαλύπτει το The Press Project, o Δήμος Οινουσσών ενημέρωσε τους δημότες ότι σήμερα επρόκειτο να καταπλεύσει στην Εγνούσσα γερμανικό κρουαζιερόπλοιο, το οποίο όφειλαν να υποδεχτούν καθαροί και ευπρεπώς ενδεδυμένοι:



Την εποχή της παντοδυναμίας του Σημίτη και της παρέας του, σε κάθε φανάρι υπήρχαν παιδιά από τα Βαλκάνια. Στο διάστημα 1999-2001, τα παιδιά των φαναριών συγκεντρώθηκαν στο Ίδρυμα Αγία Βαρβάρα. Πρόσφατα, η Εφημερίδα των Συντακτών αποκάλυψε ότι αναζητούνται τα 502 από αυτά, τα οποία δεν επέστρεψαν ποτέ στις πατρίδες τους. Σε απλά ελληνικά, εξαφανίστηκαν από το Ίδρυμα! Ερωτηθείς, ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου απάντησε ότι έφυγαν μόνα τους, αφού δεν ήταν εγκλεισμένα -κάτι που είναι αναληθές, διότι είχαν συλληφθεί για επαιτεία και είχαν φακελωθεί κανονικά. 

Τέτοιες μέρες, το 1993, ο Αντωνάκης έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, επειδή δεν δεχόταν να δοθεί στη FYROM όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, το οποίο, όμως, θα περιείχε τον όρο Μακεδονία. Είκοσι χρόνια μετά, είναι έτοιμος να αναγνωρίσει ένα τέτοιο όνομα!
Αυτές τις μέρες δε, βρίσκεται στο Ισραήλ, στο οποίο σκοπεύει να πουλήσει τη ΛΑΡΚΟ.
(Απορία: εντάξει οι υπόλοιποι 8 υπουργοί που τον συνοδεύουν, αλλά ο υπουργός Παιδείας τι γυρεύει;)

Διακόπηκε η δίκη του Κώστα Βαξεβάνη για τη δημοσιοποίηση της Λίστας Λαγκάρντ. Ναι, έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία να σέρνει ο εισαγγελέας στα δικαστήρια τον άνθρωπο που αποκάλυψε καραμπινάτο σκάνδαλο και όχι τα πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτό!
Σημειώστε επίσης, ότι από την περίφημη Λίστα δεν έχει μπει ούτε ευρώ στο δημόσιο ταμείο, ενώ άλλες χώρες έχουν εισπράξει δισεκατομμύρια.

Τι σκαρώνουν οι... εταίροι μας; Αφού πρώτα μας έδεσαν χειροπόδαρα, κάποιοι απαιτούν ποσόστωση στους μετανάστες που δέχονται από τον Νότο της ΕΕ και άλλοι άρση της συνθήκης Σέγκεν για Ελλάδα, ενδεχομένως και για την Ιταλία, ούτως ώστε να μην περνούν οι πρόσφυγες από τις χώρες αυτές προς τον Βορρά!

Και, φυσικά, από ένα τέτοιο μπάχαλο θα έσπευδαν να επωφεληθούν και οι Τούρκοι. Αυτή τη φορά είχαμε την τύχη με το μέρος μας: αν, γράφει το Ποντίκι, έπαιρναν τους Ολυμπιακούς του 2020, θα προσπαθούσαν να αποδείξουν ότι η ολυμπιακή φλόγα είναι τούρκικη και προέρχεται από τον Όλυμπο της αρχαίας Λυκίας, όπου το έδαφος φλέγεται για χιλιάδες χρόνια, εξαιτίας της ύπαρξης μεθανίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: