Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Στύλιος άλατος

Η συμπεριφορά του Γ. Στύλιου; Αντάξια ενός δαπίτη. Τίποτε άλλο.
Μπορεί να γίνομαι έξω φρενών με τη Λιάνα Κανέλλη, όμως η προκλητική απάντηση του τέως υφυπουργού Παιδείας -υπενθυμίζω ότι αντικατέστησε στη θέση αυτήν τον... Κουκοδήμο- δείχνει πως η "σοβαρή" Χ.Α. του κυρίου Μπάμπη διαβρώνει σχεδόν όλο το πολιτικό φάσμα, όπως το αίμα του Alien.

11 σχόλια:

ΕΥΡΥΤΑΝΑΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ είπε...

Σαπίλα στο σκηνικό...

KOYKLITIS είπε...

Τελικά αυτός ο Στύλιος αποδείχτηκε φαιδρότερος του προκατόχου του.
Το κακό είναι πως χωρίς να το θέλει έκανε συμπαθή την αντιπαθέστατη κ.Κανέλλη.

Διαχειριστής είπε...

Είναι ανεκδιήγητοι οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία αυτή τη στιγμή. Δηλαδή πιάνεις τη μύτη σου από τη σαπίλα, τη βλακεία, την ανεπάρκεια... και τα τρία κακά της μοίρας τους. Τι να πει κανείς πια; Πρέπει να φύγουν, απλά.

Διαχειριστής είπε...

Και κάτι άλλο όμως ήθελα να συμπληρώσω. Αυτούς τους "δευτεροκλασάτους" δικούς τους τους έχουν για αναλώσιμους. Κι αν έχουν πει και κάνει τρις χειρότερα άλλοι π.χ. η αλητεία Λοβέρδου με τις οροθετικές γυναίκες που συνιστά έγκλημα, αλλά εκεί είναι ακόμα και ζουν και βασιλεύουν. Τούτον εδώ τον έχουνε για να καεί και να βγουνε και από πάνω οτι είναι δημοκράτες. Σε κάθε περίπτωση ο Σαμαράς δεν κουνιέται από το θρόνο του με τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πέρασε απαρατήρητο είναι η σπουδή του Σαμαρά να ικανοποιήσει άμεσα την Κανέλλη.
Απαράδεκτος και φασίστας ο Στύλιος.Οπως όλη η φασιστική συμμορία που μας κυβερνά και συνδιαλλέγεται με την Χ.Α.μέσω Μπαλτάκου.
Οπως απαράδεκτοι ήταν και ο Μαρκογιαννάκης και ο Νεράτζης αλλά και άλλοι που συνεχώς έκαναν φασιστικές και σεξιστικές επιθέσεις στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Τότε δεν ίδρωσε το αυτί Σαμαρά,και ούτε διανοήθηκε να επαναφέρει στην τάξη τους φασίστες του κομματός του.
Φαίνεται πως η Ν.Δ και ο Σαμαράς ανταποδίδουν τις υπηρεσίες Κανέλλη και ΚΚΕ προς το κόμμα τους,απέναντι στον κοινό εχθρό ΣΥΡΙΖΑ.

Mia Petra είπε...

Πολύ φοβάμαι πως θα συμφωνήσω με το τελευταίο ανώνυμο σχόλιο... Καλό απόγευμα σε όλους.

Λωτοφάγος είπε...

@ Ιχνηλάτη μου, εκεί που είσαι είναι παράδεισος. Συνέχισε να μας εφοδιάζεις με όμορφες φωτογραφίες :))

Λωτοφάγος είπε...

@ Ο Κουκοδήμος, Κουκλίτη, εκτός από τα συνήθη (φοροδιαφυγή, διορισμοί κλπ), δεν θυμάμαι να κατηγορήθηκε για φιλοναζιστικές τάσεις.
Ο Στύλιος, όμως, κάθε φορά που ετίθετο θέμα άρσης της βουλευτικής ασυλίας χρυσαυγίτη, ψήφιζε κατά.

Λωτοφάγος είπε...

@ Αυτό φαίνεται, Κερασιά: έχουν κάβα από αναλώσιμους και κάποια πρωτοκλασάτα στελέχη. Αν δεις την πολιτεία των στελεχών, καταλαβαίνεις ότι, αφενός εποφθαλμιούν όλοι την εξουσία και αφετέρου δεν τους κουνάει τίποτε, εκτός κι αν πέσει όλη η κυβέρνηση.

Λωτοφάγος είπε...

@ Μα η Κανέλλη δεν απειλεί κανέναν, Ανώνυμε φίλε. Είναι και ατραξιόν για εκπομπές "σοβαρών" τηλεδημοσιογράφων όπως ο Χατζηνικολάου.
Είναι το αντίστοιχο του Απόστολου Κακλαμάνη: χτυπιέται, φωνάζει, αλλά τελικά ψηφίζει.

Ενώ η Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει όλο το μισογυνισμό των δύο κομμάτων. Δεν ιδρώνει, όμως, το αφτί της. Βεβαίως, τη στηρίζει το κόμμα. Σε αντίθεση με τη Μακρή, που την πετάξανε στα λιοντάρια.
Όσο για την ανταπόδοση, λυπάμαι που το λέω, αλλά έχεις δίκιο.

Λωτοφάγος είπε...

@ Κι εγώ συμφωνώ, Πέτρα μου :))
Καλή σου νύχτα.